Onze partners

Allround Sports Fitness - Amsterdam Allround Sports Fitness - Amsterdam Allround Sports Fitness - Amsterdam

Personal training

Persoonlijke training Amsterdam fitness

PT powered by ASF staat voor: persoonlijke aandacht, precisiewerk, commitment en resultaten boeken! Voor minder doe ik het niet, maar jij toch ook niet? 

Personal training zorgt ervoor dat jij gerichter kunt werken om jouw doel(en) te breiken. Als personal trainer ben ik verantwoordelijk voor de juiste samenstelling van de training én de uitvoering van de oefeningen. Afgestemd op jou. Ik ben jouw coach, mental supporter, adviseur die jou succesvol wil maken. Op weg naar datgene wat jij wilt bereiken. Naast de training zal ik jou ook regelmatig adiviseren op het gebied van motivatie, voeding en het inpassen van ‘bewegen’ in jouw leefpatroon. Zodat jij de lifestyle kunt creëren, die het beste bij je past!

En wil je extra aandacht op het gebied van mental coaching en voeding? Dat kan! 
Sterker nog, Allround Sports Fitness adviseert haar cliënten om zoveel mogelijk te werken vanuit de Lifestyle-Driehoek: personal training, mental coaching en voeding. Op die manier boek je blijvende resultaten. 

Kettlebell

Allround Sports Fitness in Amsterdam - Kettlebell

Een van de beste trainingstools voor een total body workout! De kettlebell is een gietijzeren gewicht (in de vorm van een kanonskogel) met een handvat er aan.

Sinds 1704 werd deze ‘kanonskogel’ al in Rusland gebruikt voor allerlei trainingsdoeleinden, vooral sporters en militair personeel trainden ermee. Nu is het bijna niet meer weg te denken uit de sportschool. 

Je kunt er bijna alles mee trainen: van explosiviteit, uithoudingsvermogen t/m kracht. Deze allround trainingsvorm geeft ook een goede boost aan de vetverbranding. Zeker de moeite waard om te proberen! Of als vast onderdeel te hebben in een trainingsprogramma.

Trainingsvormen

Body sculpting

Bootcamp

Explosiviteit

Flexibiliteit

Kettlebell

Krachttraining

Sprint training

ONLINE BEGELEIDING MOGELIJK  -  RESULTAATGERICHTE TRAINGEN  -  INDOORS & OUTDOORS WORKOUTS

Over Allround Sports Fitness

ASF staat voor: Personal Training op locatie, in de sportschool en in het Amsterdamse Bos voor RESULTATEN! Kortom, gericht om resultaten te boeken. Wil je binnen een afzienbare tijd jouw lichaam, lifestyle echt én structureel veranderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Moet je voor een bepaald doel een strak, afgetraind en fotoshoot-proof lijf hebben? Kom langs!

Allround Sport Fitness haalt alles uit de kast om JOUW doel(en) te bereiken!

Laaste Headlines

1 Goede Voornemens voor 2023? Zet ze om in daden!

2 Wil je liever werken aan een soepel en lenig lichaam? Geef je dan op voor de Flexibility workout sessie.

Contact

Allround Sports Fitness
Van Nijenrodeweg 917
1081 BK Amsterdam

Telelefoon 06 54 62 63 38
E-mail info@allroundsportsfitness.nl

   

Privacy Statement
Ontwerp: Websitemakerij

Sitemap